Bekijk hier een gedeelte van het interview

Op dinsdag 19 september waren Erna de Keijzer en Jan van Dijk te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Erna de Keijzer is directeur-bestuurder van Stichting De Zorgnijverij. De Zorgnijverij voorziet in diverse vormen van begeleiding, zoals de dagbesteding aan jeugd en jongvolwassenen met een (licht)verstandelijke beperking en/of psychische stoornis. 
Met Jan van Dijk werd in deze radio uitzending vooruitgeblikt naar een klassiek concert op zaterdag 23 september in Carnisse Haven. Nadia Askarova speelt op het orgel, de piano en een historische vleugel. Katja Dirven speelt cello. 

Beluister hier de hele uitzending.

Voor meer uitzendingen zie 'Radio'.

De Zorgnijverij wordt gedragen door een multidisciplinair team. Erna de Keijzer is er van overtuigd dat acceptatie en vertrouwen de basis legt in het leven van ieder individu. Vanuit die basis willen zij als team bereiken dat de tijd die de cliënten bij hen doorbrengen een positieve invloed heeft op hun ontwikkeling. 
Nieuw bij de Zorgnijverij is het leerrestaurant Smaak, welke in september 1 jaar bestaat. Er bestaat nu ook ‘Smaak aan het water’, in samenwerking met de Watersportvereniging.