Bekijk hier een gedeelte van het interview

Op dinsdag 28 mei waren Frans Schop, Klaas Mulder en Leen Pot te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Frans en Klaas zijn beiden actief in de diaconie van de Protestantse Gemeente Barendrecht. Klaas en Frans zijn in het najaar van 2022 op bezoek geweest bij projecten van Red een Kind in Rwanda. Mede doordat Klaas en Frans de werkwijze van Red een Kind hebben gezien, is de diaconie van PKN Barendrecht gaan sparen voor een kleuterschool in Rwanda. In deze uitzending vertelde Leen Pot over het programma van de Bethelbazar, welke op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni gehouden wordt.

Beluister hier de hele uitzending


Frans Schop en Klaas Mulder

In deze radio uitzending vertelden Klaas en Frans over wat zij gezien hebben tijdens hun reis, waarom de werkwijze van red een Kind bij henzelf en bij de diaconie aansprak. Ook op welke wijze de benodigde financiën bij elkaar gebracht worden. De Bethelbazar helpt dit jaar mee aan de geldwerving van de te bouwen school. Red een Kind is één van de drie doelen waar de Bethelbazar dit jaar geld voor inzamelt. In deze uitzending vertelde Leen Pot over het programma van de Bethelbazar, welke op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni gehouden wordt.
Het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op 106.4 FM in de ether, kanaal 924 bij Ziggo, kanaal 1027 bij KPN, via de gratis Exxact app en www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het na beluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl