ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 organiseerde Hart voor Barendrecht een Sing-in.

Deze praise avond werd begeleid door de Ichthus Praise Band uit REO (Rotterdam en omstreken). Zij spelen voornamelijk praise & worship muziek in een geheel eigen stijl. Dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen, maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen met als doel de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uit te dragen door middel van muziek.
De praise avond werd gehouden in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Roodnat tel. 0651696132.

 
Sing in in de Dorpskerk met de Ichthus Praiseband

 Voor meer foto's zie 'Read more'.

Read more ...


Zaterdag 9 april was de Passion 40daagse in Barendrecht. Hiervoor was door stichting Hart voor Barendrecht het plein bij het Kruispunt omgedoopt tot een ‘Plein van Hoop’ rondom een replica van het Passionkruis. Voor velen herkenbaar door het landelijke evenement ‘The Passion’ dat op witte donderdag live door KRO/NCRV wordt uitgezonden. In de avond was er een concert van Rob Favier in de Bethelkerk. 

Het concert ’s avonds kon rekenen op circa 70 bezoekers. Er was een persoonlijk en intieme sfeer. Rob Favier nam de aanwezigen met zijn liedjes mee langs de onzekerheden en ‘maakbaarheid’ van het leven, onze dagelijkse bezigheden en prioriteiten, grote thema’s zoals oorlog en het milieu als ook de kwetsbaarheid van de mens passeerden de revue. Rob spiegelde dit alles aan het leven en de lijdensweg van Jezus Christus die in zijn menszijn hier op aarde heeft doorgemaakt wat een mens aan lijden en verdriet kan ervaren. De toonzetting van ontreddering en angst veranderde in hoop en zekerheid wat het vraagteken in het thema ‘Alles komt goed!?’ deed vervagen naar een verwachtingsvol ‘Alles komt goed!’ met uitroepteken.

Read more ...

Tijdens het 10 jarig bestaan van Hart voor Barendrecht kwam de wens naar voren om meer met muziek te gaan doen. In 2018 is Hart voor Barendrecht begonnen met de eerste Sing-In activiteit met de Ichtus Praiseband in de Dorpskerk. Tijdens de corona beperkingen kon o.a. het concert met LEV niet doorgaan. Gewerkt wordt aan nieuwe Sing-In activiteiten.