The PASSION 40DAAGSE in BARENDRECHT! 
In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is de Passion40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten, voorstellingen en paaswakes worden gehouden. Evenals vorig jaar doet Stichting Hart voor Barendrecht dit jaar mee met o.a. een voorstelling op zondagmiddag 24 maart 2024 door christelijk Kindertheater OnwijZ in Carnisse Haven (Noordersingel 30). 


Kindertheater OnwijZ
 ‘Stoere Bangeriken’ vertelt het avontuur van het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook bange, vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en daar hebben ze natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig. Door toneel, humor, spellen en veel interactie ontdekken kinderen de Paasboodschap dat Jezus voor hen allemaal is gestorven en opgestaan. Of je nu stoer bent of soms bang, Jezus houdt ontzettend veel van alle kinderen! Iedereen is welkom samen met (klein)kinderen deze interactieve voorstelling van Kindertheater OnwijZ bij te wonen. Een mooie manier om samen toe te leven naar het Paasfeest. De deuren van Carnisse Haven zijn om 15:00 uur geopend, de voorstelling begint om 15.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over OnwijZ is te vinden op www.kindertheateronwijz.nl. 


Voorafgaand aan de voorstelling kan zaterdag 23 maart 2024 het ‘Plein van Hoop’ met een replica van het Passionkruis worden bezocht. Het Plein van Hoop wordt gehouden bij de Triomfatorkerk. Tussen 13:00 en 19:00 uur staat het witte kruis opgesteld. Rond het thema ‘Ik geloof in jou’ is een moment van bezinning, ontmoeting, gedachten delen, in gesprek gaan of een kaarsje branden mogelijk.