Op dinsdag 12 oktober is Johan Terdu van Het Zijspoor Barendrecht te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht.  Het Zijspoor is een in 2019 opgericht uniek Dajong Dagbestedingscentrum in de fietsenbranche. Johan Terdu, bekend van het in 2006 opgerichte project Dajong Computervrienden, een dagactiviteit voor jongeren, met afstand tot de arbeidsmarkt. Het Zijspoor wordt begeleid door vakkundige begeleiders, die hart hebben voor de cliënten en de materie waar zij dagelijks mee bezig zijn op het gebiedt van technologie. Zo zet stichting Dajong een kwalitatief hoogwaardig product op de markt. Daarnaast verleent Het Zijspoor service rondom het station van Barendrecht. Zij hopen door hun aanwezigheid o.a. fietsdiefstallen te verminderen. 

En als de temperaturen weer gaan dalen en de fiets komt stil te staan biedt het Zijspoor een fietsvertroeteling en onderhoudsbeurt aan.     Zo brengt dit nu 2-jarig bestaan van Het Zijspoor de verbinding tussen Barendrechters die hun fiets stallen en zo nodig laten repareren, als vele anderen die Het Zijspoor weten te vinden en dit project, op een natuurlijke manier bij elkaar. In gesprek met Johan Terdu komt dit project voor het voetlicht en biedt de uitzending de mogelijkheid die bekendheid te vergroten.                 Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl. 

 

 

 

 

Sinds 2009 maakt Hart voor Barendrecht het radioprogramma Hart voor Barendrecht. Het radioprogramma is onderdeel van de programmering van de lokale omroep Exxact Barendrecht. Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is elke dinsdagavond te beluisteren op Exxact. De programmamakers zijn Jacomien Glasbergen en Arnold Sluijs. Het programma is vanaf 19.00 uur te beluisteren via 106.4FM of via exxact.nl. Heb jij/heeft u tips voor onze redactie? Stuur dan een mail.

Redactie: