Op dinsdag 16 januari waren Ariane Verdoorn en Niko Pjetrite gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Ariane en Niko hebben de Kledingbank UnieK aan de Talmaweg 107 opgericht en in mei 2017 is het pand geopend. Nu acht maanden later is het tijd om te kijken hoe het hen vergaat in de Kledingbank. Voldoet de Kledingbank, bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee, aan hun verwachtingen? Welke materialen komen er zoal het winkelpand binnen. Is er steeds voldoende aanbod? En zijn er voldoende vrijwilligers om de Kledingbank draaiende te houden? Hoe ervaart de buurt het aanwezig zijn van de Kledingbank? Is er sprake van overlast wat vooraf gedacht werd? Er is een aparte ruimte waar fietsen worden gerepareerd. Wie is de gelukkige die vanuit Kledingbank UnieK een fiets krijgt aangeboden? UnieK maakt ook verjaardagsboxen voor kinderen tot 12 jaar.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht wordt op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur live gemaakt in de studio van Exxact in Het Kruispunt. Op de dinsdagen dat er een raadsvergadering is, wordt de raadsvergadering live uitgezonden vanaf 19.00 uur. 

Voor meer uitzendingen zie read more

Read more ...

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is drie keer per maand op dinsdagavond te beluisteren op Exxact. Het programma is vanaf 19.00 uur te beluisteren via 106.fm of via exxact.nl
Heeft u tips voor onze redactie? Stuur dan een mail.

Redactie: