Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert Lionsclub IJsselmonde in samenwerking met Present haar jaarlijkse fietstocht. Dit jaar is het motto:  ‘Heel Barendrecht fietst’.  De opbrengst komt helemaal ten goede aan het mooie werk van Hospice De Reiziger en Present Barendrecht.
Draag je deze doelen een warm hart toe en houd je van een gezellig dagje fietsen? Meld je dan nu al aan.
De Lions zorgen voor mooie routes. De instaproute is 30 kilometer lang: een ontspannen fietstocht van een paar uurtjes met het gezin of vrienden.
De kosten bedragen € 15,- per persoon.
Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.

Voor liefhebbers van de racefiets bestaat de mogelijkheid om onder leiding van een ervaren fietser een route van ca. 70 tot 80 km te rijden. Deelname is beperkt, dus schrijf je snel in!
Briefing is om 9:00 uur bij de fietsenstalling van IKEA.
Vertrek na briefing. Fietshelm is verplicht.
De kosten voor deelname aan deze toertocht bedragen € 25,- p.p.
Wil je liever solo of met uw fietsmaatjes met de racefiets of mountainbike op pad, wees welkom om te fietsen voor het goede doel; ook voor jou hebben we een uitdagende route van 70-80 km beschikbaar!
Extra sportief? Ook een route van 100 + km is beschikbaar!
De kosten voor deelname bedragen € 20,- p.p.
Start en vertrek 10 juni:
Je schrijft je in tussen 8:45 uur en 12:00 uur in bij de balie op de 1e etage van IKEA Barendrecht. Op dit punt kan je contant of via een tikkie betalen.
Vertrek vanaf de fietsenstalling bij IKEA.

Na afloop ben je van harte welkom bij Paul Casteleijn Hoveniers aan de Noldijk 126 om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje.
Reserveer 10 juni alvast in de agenda of nog beter: schrijf je nu al in!

Activiteiten gerelateerd aan kerk of geloof staan in de agenda.
Als u agendapunten heeft, dan kunt u deze mailen naar: