Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht! Van 23 t/m 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.
Programma overzicht:
- Zaterdagochtend 23 oktober tussen 10:00u – 12.00u  zijn we aanwezig in winkelcentrum Carnisseveste en tussen 13:00u – 15:00u zijn we aanwezig op de Middenbaan met een aantal vrolijke verrassingsactiviteiten.
- Woensdag 28 oktober is er een kidsmiddag van 15.30u - 17.00u op 3 verschillende locaties.
- Vrijdag 29 oktober is er een Lichtjestocht. We verzamelen om 18:45u op het schoolplein van de Rehoboth, aan de kant van de Albert Schweitzerstraat.
- Zaterdag 30 oktober van 19:00u – 20:30u is er een feestelijke slotavond in Sporthal Waterport, ingang Haringwater.

Waarom Happyween?

Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol gezelligheid te organiseren als alternatief voor griezelfeesten. Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen en duisternis. Happyweenvierders houden van het Licht engeloven in de God van de levenden. Die God is Liefde en in Hem is geen duisternis staat er in de bijbel. Die God is trouwens ook een God van feesten. En daarom organiseren christenen uit verschillende kerken in Barendrecht het feest Happyween. En of jij nu gelooft of niet: alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar zijn uitgenodigd om gezellig Happyween mee te vieren. En weet je wat ook goed nieuws is? Alle activiteiten zijn 100% gratis!

Lampionnen
Om de Lichtjestocht sfeer te geven is het leuk als de kinderen om hun eigen vrolijke lampion mee nemen. Verkleden hoeft niet, mag wel, zolang het maar niet eng is voor anderen. Dit jaar is de tocht voor de oudere kinderen gecombineerd met een puzzeltocht. Neem daarvoor je eigen pen en papier mee! Er is een prijsje voor de vrolijkste lampion, degene die het leukst verkleed is en voor de winnaar van de puzzeltocht. Om 19:00u gaan we van start en loopt er een vrolijke brassband voor ons uit. 

Wil je inhoudelijk meer weten over het programma of kinderen aanmelden?  Ga dan naar www.happyween.nl. Nog vragen? Email dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij zien naar je uit!

Belangrijk: i.v.m. corona is aanmelden voor alle activiteiten verplicht. Ouders mogen helaas ook niet blijven bij de kidsmiddag of het slotfeest. Tot slot: Houd de website in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws. Door weersomstandigheden of  coronamaatregelen kunnen er wijzigingen komen in het programma.

 

Activiteiten gerelateerd aan kerk of geloof staan in de agenda.
Als u agendapunten heeft, dan kunt u deze mailen naar: