Kerst met LEV: Onzichtbare armen


Dit concert is geannuleerd.

 

 

Kerst met LEV: Onzichtbare armen

Jezus zei: ”Wie mij heeft gezien, die heeft de Vader gezien”. Met de geboorte van Jezus kreeg de eeuwige Schepper van hemel en aarde een gezicht. Het kerstkind toont ons wie de Vader is; zo werd met kerst het onzichtbare zichtbaar. Velen van ons zijn meer dan ooit op zoek naar houvast, naar licht, naar perspectief. In de onzekerheid van de pandemie zouden we graag iets zien van Gods plan met ons en de wereld. In de kerstbelofte zien we dat – hoe donker ook de nacht - Zijn onzichtbare armen de wereld dragen.

Kom naar éen van de concerten en vier kerst met LEV! Een avond samen zingen en luisteren, met bekende liederen van LEV en kerstklassiekers in een nieuw jasje. Ontdek samen met LEV dat God zich ook vandaag de dag nog laat vinden en dat Zijn onzichtbare armen ons altijd zullen opvangen, hoe diep we ook vallen.

LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart'. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. Voor informatie over de band www.bandlev.nl.


‘Dansen in de regen’ is de titel van het nieuwe album van LEV, dat in februari 2020 is uitgebracht. Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

 

 

Activiteiten gerelateerd aan kerk of geloof staan in de agenda.
Als u agendapunten heeft, dan kunt u deze mailen naar: